Voor uitvaartorganisaties die méér willen doen voor nabestaanden

Na een overlijden worden nabestaanden geconfronteerd met vele zaken die afgehandeld dienen te worden. Zorgna-Group ontwikkelt, als specialist op dit gebied, al 15 jaar producten die uitvaartorganisaties kunnen inzetten om nabestaanden te ondersteunen. De uitgave Zorgen erna is daarbij een begrip geworden in de branche. Voor nabestaanden die zaken liever digitaal afhandelen is er nu ook Nabestaandendesk. Hiermee kunnen uitvaartorganisaties de familie een praktisch en zeer compleet online dossier aanbieden voor de afwikkeling van een nalatenschap.

Krachtig samenspel

Nabestaandendesk is een product van Zorgna Group, maar wordt voor een deel “gevormd” door uw eigen organisatie. De manier waarop u of uw uitvaartverzorgers Nabestaandendesk aanbieden en hoe het is geïntegreerd in uw website, is onderdeel van úw nazorg en van het totale concept. Door uw presentatie, toelichting en praktische ondersteuning creëert u samen met ons uw eigen Nabestaandendesk. Zo zal door de combinatie van uw dienstverlening, ons platform en onze ondersteuning een krachtig samenspel ontstaan waarmee u uw klant tot ver na de uitvaart ondersteunt zonder dat u daar zelf zorgen over hoeft te hebben.

Uw eigen Nabestaandendesk

Wanneer u als uitvaartorganisatie start met Nabestaandendesk, wordt het platform aangepast in uw huisstijl, wordt er een URL gecreëerd met vermelding van uw organisatie, kan het platform gekoppeld worden aan uw website en ondersteunen we u bij het maken van uw eigen Nabestaandendesk flyer. Wij staan u zo bij om waardevolle nazorg te bieden die uw dienstverlening na de uitvaart versterkt en verlengt.

Uw Nazorg in vertrouwde handen

Zorgna is al bijna 15 jaar actief in de uitvaartbranche. Gedurende deze jaren heeft zij uitvaartorganisaties ondersteund bij het geven van praktische en emotionele nazorg aan nabestaanden. In 2006 verscheen de uitgave Zorgen erna voor de zakelijke afwikkeling van een nalatenschap en in 2018 lanceerde Zorgna, na een ontwikkeltraject van meerdere jaren, de digitale versie van Zorgen erna: Nabes. Voortbouwend op Nabes is Nabestaandendesk ontwikkeld: een platform dat volledig te integreren is in de dienstverlening van de uitvaartorganisatie. Kortom: bij Zorgna-Group is uw nazorg is in vertrouwde handen!

Zie voor meer informatie en de voorwaarden: www.zorgna.nl/nabestaandendesk

Copyright © Nabestaandendesk 2023